10 november 2011

DIY Kakfat

DIY? Do It Yourself - såklart! :)

Idag tänkte jag tipsa om ett lätt och briljant sätt att göra sitt eget kakfat. Titta på bilden, smart va?! Man lägger ett terracotta fat, ett sådant som man har under krukan, upp och ner och sedan limmar man fast en mindre kruka, botten mot botten. Sprayamåla i önskad färg.

Enkelt, men så smart! Och fint.

Lycka till! Berätta gärna om ni testade!
Kram Jennica

4 kommentarer:

  1. Men åh, så smart! Och billigt!

    Jag upplever att Viking-stövlarna är smalare än Hunter... Iaf nertill. Jag har smala vader, men lite bredare fötter och då är Hunter kanon! Dock så är jag lite för kort för de normala Hunter-stövlarna så jag får nog beställa den lägre versionen istället. Vilket dilemma för ett par stövlar...

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Förresten Nellie, har du testat Hunter Huntress? De är ju lite bredare, och med spänne som man kan spänna in. De hade jag hemma, och de är lika sköna som vanliga Hunter-stövlar! :)

    SvaraRadera
  3. Vilken rolig grej, det där måste jag testa. Jag är egentligen inte så pysslig av mig men det verkade väldigt enkelt så det ska nog gå ;) Händiga dottern ska nog få vara med så kan hon ge bort till mormor och farmor i julklapp. Tusen tack för tipset!!!

    Kram F

    SvaraRadera
  4. PS. Stövlarna finns på Brandos.com, där kan du beställa hem och prova. Frakten kostar inget, inte att skicka tillbaka heller ;)

    Ha en skön helg! :)

    SvaraRadera