28 november 2011

Stormig 1a advent

Ja, det blev en omskakande 1a advent  här i sydväst i går tack vare Berit (stormen alltså). Trots detta var det många besökare på Kulturen i Lund vilket vi var väldigt glada för. Jennica hade dock lite otur, hon hann knappt mer än hem innan strömmen gick hemma hos dem. På vägen från Lund skulle vi införskaffa pepparkakor men det var helt svart både på macken och ICA, strömavbrott där också . Riktigt kusligt faktist när det plötsligt blir så mörkt.

Vi stod på en riktigt bra plats i år, det var ljust, gott om plats, hyfsat varmt och framför så passerade det en hel del folk. Vi hade till och med ett element att luta oss mot, och ett fönster precis bakom oss. :) Vi byggde upp en mindre anrättning och byggde upp vårt bord, det blev riktigt bra tyckte vi. Det är så himla kul att packa upp alla saker och se hur fint det blir när allt kommer på plats. Det är också intressant att varje år göra samma reflektion, att vi har så mycket fler produkter än vi tror. Här kommer ett bildregn från gårdagen.










2 kommentarer:

  1. Åh, så mycket fint ni har och vad duktiga ni är!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Wow, så fint det ser ut. Förstår att ni är nöjda och det ska ni verkligen vara. Hoppas att ni hade det riktigt kul och njöt en massa!

    Kram

    SvaraRadera