26 juni 2012

Craft & Creativity

Oj, vad det regnar! Regnar det lika mycket hos er? Här nere i 'södern' fullkomligt vräker och forsar det ner, helt galet! Det är ju inte precis det man önskat av sommaren - vi vill ju ha salta bad, varm sand, ljumma vindar, äta ute, grilla, glass, rosévin på uteservering och allt det där andra underbara som hör sommaren till.

Men, nu regnar det och vad hittar man på då? Jo, man får hitta på bra inomhusaktiviteter. Min äldsta dotter och hennes kompis hade film-maraton i två dygn och avverkade ungefär 8 filmer eller nåt sånt. Det är ju en idé, men jag tänkte tipsa om något annat idag.

Har ni semester och kanske lite mer tid än vanligt så är ju detta vädret som gjort för att sitta inne och pyssla! Och om ni inte riktigt vet vad ni ska göra så vill jag tipsa om bloggen Craft & Creativity! Det är en av mina favoriter. Där hittar man alltid något man vill göra! Helena som har bloggen tipsar om olika typer av pyssel och de är absolut inte för svåra för att göra själv. Underbart inspirerande, färgglatt och härligt är det!

Så - pyssla på och försök ignorera regnet! Och kom ihåg att man kan äta glass eller dricka rosévin även om det regnar! ;)

Kram Jennica

Bild: Craft & Creativity

1 kommentar:

  1. Åh! Tack så jättemycket, vad glad och smickrad jag blir! :-) Kram!

    SvaraRadera