13 maj 2012

Stensöta

Nu har vi äntligen fått tag på pärlor så vi kan göra nya armband, de gick ju som smör i solsken när vi hade tävlingen hos Anna. :) Vi har letat efter ljus och lykta efter porslinpärlorna vi använde men de finns inte att finna. Vi bestämde oss för ett nytt material nämligen jade som är en halvädelsten. Pärlorna är infärgade och har riktigt härliga färger, så många fina färger att det blev två olika varianter i olika färgmixar. :)

Välkommen till butiken!
Kram /Nellie





3 kommentarer:

  1. Vilka härliga färger! *Gillar* Jag bodde en termin på Nya Zeeland för många år sedan och de använde så mycket fint material till sina smycken. Som pauasnäckor. Det saknar jag här i Sverige där man mest ser "vanligt" silver t.ex.

    Och vilket bra tips du kom med i inlägget under! Vi har pratat om att semestra i Skåne i sommar, jag har knappt varit där. Ska genast kika in på B&B:t du tipsade om!

    SvaraRadera
  2. Åh, jag älskar dessa färger! Och dessa kulor! Som godis! Jag deltog i utlottningen hos Anna.
    Loppisen jAg besökte heter Hannas loppis. Det var en väldans liten loppis som jag hittade genom att söka på Loppis i Skåne. Det fanns mycket billiga saker där, barnen var överlyckliga och jag också för den delen. Nu är jag på jakt efter en större loppis! Har ni några tips?
    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  3. åh härliga färger, man bli glad av dem! måste genast kika in i butiken!

    SvaraRadera