3 april 2012

Aprilväder lagom till Påsk

Första veckan i april och aprilvädret slog till med full kraft! Under några dagar i mars så har vi faktiskt haft lite vårväder här nere i Skåne, men så fort det blev april så har både hagel och snö visat sig! I morse fick jag till och med skrapa rutorna på bilen och det låg ett tunnt tunnt snötäcke på gräsmattan. Usch så trist!

Men nuu skiner faktiskt solen, vilket är härligt! Det har ju kommit lite olika väderprognoser inför påskhelgen, men personligen så litar jag inte så mycket på dem. Det blir liksom som det blir ändå.

Har ni planer för påskhelgen? Några speciella traditioner? Vi har inte så värst många traditioner mer än att vi alltid har ett påskris inne, det hör liksom till. Givetvis så äts det påskägg och vi målar ägg. Det där med påskpynt i övrigt har vi ju diskuterat ett par gånger redan här på bloggen, så det vet ni vad vi tycker om! :)

Kram Jennica

Bild: IKEA Livet hemma

3 kommentarer:

  1. Sånt där påskpynt är ju fint!
    Uschja, vädret blir som det blir... det brukar ju alltid komma ett snöfall i april, lika bra att ta det nu så är det gjort :)

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Har faktiskt inte lyckats påskpynta någonting annat än att jag tagit in körsbärs och äppelkvistar som nu blommar. Mer pynt än så blir det nog inte.
    Önskar er en mysig påsk :)
    Kram

    SvaraRadera