4 december 2011

Blåsig julrunda

Någon måste ha hållt tummarna för oss för det kom inget regn idag, solen tittade t.o.m. fram det mesta av dagen. Vinden däremot, den var KALL. Usch ja! Vi försökte verkligen hålla humöret uppe och peppade varandra så mycket vi bara kunde men det blev inte varmare för det! ;) I 5 timmar höll vi ut, sen packade vi ihop, två timmar tidigare än vi egentligen skulle, och körde hem. Rumpvärmen i bilen var en gudagåva! Försäljningen gick tyvärr inget vidare, de flesta föredrog nog att behålla vantarna på, men förhoppningsvis var det några fler som upptäckte att vi, Kanel & Cayenne, finns. :) Fina bilder blev det i alla fall, tack vare det härliga dagsljuset. Tack för denna veckan och glad 2a advent! /Nellie








2 kommentarer:

  1. Vad synd att det inte kom så många, ni ser ut att ha haft fina saker! Men det blev i alla fall inte inställt som förra söndagen i Malmö.

    Kan tyvärr inte ge något tips alls om Vesterbro... Men tipsa gärna när du varit där Nellie!

    SvaraRadera
  2. Ser ut att vara väldigt fint! Har varit lite off med bloggande och läsandet det senaste... Hoppas att allt är bra! :) Och ja, det andra ljuset blev tänt idag, fast bara en liten stund. Vi glömde allt av det!

    Kram Dessi

    SvaraRadera