5 februari 2012

Nya produkter

Vi funderar lite på vad för produkter vi ska utöka butiken med. Vi är lite sugna på att ta in lite barnsaker men frågan är vad i så fall? Det ska ju helst vara något som man inte hittar överallt. Vi skulle även vilja utöka utbudet av accessoarer och kanske inredning till någon speciell del av hemmet.

Vilken typ av produkter saknar ni, eller har svårt att hitta i andra butiker?

Vad sägs om fina inneskor, det tycker i alla fall jag är svårt att hitta. Då tänker jag inte på sådana man går omkring och myser i hemma, utan de som har en "riktig" sula så man även kan ha dem när man går ut till förrådet, ner i källaren, slänger soporna eller hämtar posten. Jag har nyligen köpt mig ett par "pissetofflor", de är verkligen fulsnygga tycker jag, men framför allt är de väldigt bekväma. De är inte orginalet Docksta utan en annan variant, vet dock inte vilket märke. Nå, vad tror ni, skulle det kunna vara nåt?


Hoppas ni har haft en finfin helg! Kram /Nellie


4 kommentarer:

  1. Åh, jag gillar dom på bilden massor!

    SvaraRadera
  2. Jag hade tidigare ett par calou till att traska ut i garaget med, hämta posten etc... De var underbart bekväma (och snygga!), dock lite väl dyra för den sortens aktiviteter. Skulle vilja se något liknande men till bättre priser, ALLA träskor kan väl inte kosta uppåt en 1000-lapp? De på bilden var ärligt talat inget jag skulle köpa...Men jag kan tänka mig att de är bekväma!

    Produkter jag alltid tycks leta efter är t.ex kalasprylar, eller rättare sagt, högtids/festprylar för kalas tänker jag på barnkalas. Men jag gillar att duka med tema och göra fint vid t.ex påsk, midsommar etc. Och då vill jag INTE duka med nalle puh... Så nåt åt det hållet hade jag gärna hittat i någon butik! Sånt som passar även för vuxna alltså! Enda butiken som jag tycker är bra på det är Village men det vore roligt att finna fler. Kram//tanja

    SvaraRadera
  3. Jag vet ju vad jag är intresserad av - textilier!!!! Kuddar, metervara, gardiner... Sen är udda ting av intresse, tänker lite som Fröken Gredelin ovan, sånt det inte går att finna i andra butiker till exempelvis dukningar! Även fina ting till trädgården gillar jag!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  4. Pissetofflorna är tillverkade av S.A-toffeln i Falkenberg.
    Köpte själv ett par nya i Tisdags. Här är dessa tofflor
    verkligen legendariska och alla känner till dom.
    Dessa tofflor är originalet och har tillverkats i Falkenberg
    sedan urminnes tider.
    Tofflorna kostade 275 sek och var modernt svarta.
    Originalet är annars rödbruna om man skall vara riktigt nostalgisk.

    Mvh Lasse i Falkenberg

    SvaraRadera