21 februari 2012

Nytänk

Rent generellt så skulle jag vilja säga att de allra flesta människor tänker på möbler, tyger, växter och vackra detaljer när de tänker på inredning. Eller så tänker man på lite större ytor som kök, badrum eller vardagsrum. Det är väl det vanliga skulle jag tro. Man funderar på färg, form och stil.

På senare tid har man även börjat fokusera på en annars ganska så bortglömd yta, nämligen tvättstugan. Man har kunnat se flera inredningsreportage i tidningar om jättefina tvättstugor som är ett under av organisation med flera olika tvättkorgar för optimal tvättsortering. Massor med förvaringsmöjligheter och fina burkar, boxar och annat för att piffa till. Men idag såg jag faktiskt något som jag aldrig tänkt på kunde se ut på annat sätt än man traditionellt tänker sig. Nämligen designade tvättmaskiner!

Dessa är från SMEG och är anpassade att funka i lägenhet där man oftast inte har så mycket plats för en tvättmaskin. De funkar i badrummet men även i köket då de är utrustade med den fiffiga detaljen med ett tvättställ ovanpå! Och så fina färger....

Ha en skön kväll,
Kram Jennica




2 kommentarer: