Den 16 februari är det dags för årets första aktivitet och då ska vi får lära oss mer om raw food! Detta är ett ämne som jag tycker är superintressant och spännande! Vad är då raw food? Jo, raw food är mat som inte värmts till mer än max 42 grader. Den är oprocessad som till exempel frukter, nötter eller sädeskorn. Anledningen till att äta ouphettad, rå mat är främst för att behålla matens närningsämnen, motståndet och de fina, smakrika färgerna. Raw food är oftast helt vegetarisk och många utesluter även mjölkprodukter.
Ulrika Hvistendahl kommer till Café Kajgatan 34 i Lomma och berättar mer för oss om raw food. Hon går igenom hur vi kan föra in det råa i vår vardag utan att det blir krångligt och utan att behöva handla i specialbutiker! Ulrika är utbildad Raw food chef och är även yogainstruktör. Hon driver företaget Rawyogini som förmedlar budskapet om rawfood och yoga.
Visst låter det spännande? Här kan ni läsa mer och anmäla er om ni skulle vara intresserade!
Kram Jennica
Å så spännande, det där är verkligen något som jag skulle vilja lära mig mer om!
SvaraRaderaKram
Jag har hört talas om konceptet men är inte alls insatt. Det skulle vara jätteintressant att komma på föreläsningen- synd bara att det är lite långt:) Får hoppas på rapporter efteråt här i bloggen istället:) Önskar er en härlig vinterhelg! Kram/Tanja
SvaraRadera