26 februari 2012

Sakta men säkert

Vi har vind i våra segel just nu och får hjälp av personer i vår omgivning att göra det vi gillar mest, ordna våra aktiviteter. Så kul! :) Vi hör så många berätta hur roligt de tycker att det är att ta sig iväg på något bara för sin egen skull. Vi ler inombords för det är ju just det vi vill med de aktiviteter vi ordnar. Håll utkik här om du eller någon du känner är sugen på att vara med.

Ibland känns det väldigt trögt att driva detta företag på fritiden, dvs vid sidan om ett "vanligt" jobb. Jag är visserligen mammaledig men Jennica jobbar 100% redan så många av de saker vi skulle vilja göra hinns inte riktigt med. Det är klart att det är klurigt i början av något helt nytt innan man vet vad man ska göra och hur man gör det, vilken hjälp som finns att få osv. Men, vi kör på sakta men säkert och ser det som att varje steg tar oss ett steg närmre vår dröm, drömmen om en mysig butik lite utanför stan med ett stort pysselbord och plats för många olika aktiviteter och kanske till och med ett litet fik. Samtidigt märker vi då och då att det är lite bra att det tar lite tid så vissa saker får mogna fram och vi undviker en del misstag eftersom vi inte hinner agera innan det är för sent.





1 kommentar:

  1. önskar er verkligen lycka till! förstår att det är en hel del, det är så himla mycket mer än man någonsin kan föreställa sig att dra igång eget. Men blir så inspirerad av er och verksamheten eran är ju en jättekul idé! Kämpa på och fortsätt tro på er och er dröm.
    KRam
    Helena

    SvaraRadera